canlı destek
Bize Ulaşın+90 252 502 4 502
çalışma saatleri
Çalışma saatleri08:30 - 21:00
Villa Kiralama | garantivillam.com | Güvenilir Yazlık Villa Tatili

Kaş: Sihirli Bir Limanın Kapıları Aralanıyor

Blog Sayfasına Dön
20.06.2023 14:00:00
Kaş: Sihirli Bir Limanın Kapıları Aralanıyor

 

Kaş: Sihirli Bir Limanın Kapıları Aralanıyor

 

Kaş, tarihi dokusu, berrak denizi ve doğal güzellikleriyle sizi büyüleyecek bir şehir. Eşsiz manzaralarıyla dolu bu muhteşem yerde keşif yaparken kendinizi gerçek bir gezgin gibi hissedeceksiniz. İşte size Kaş'ta mutlaka ziyaret etmeniz gereken en güzel gezilecek yerler:

 

Antiphellos Antik Kenti:

Kaş'ın tarihi dokusunu keşfetmek için Antiphellos Antik Kenti'ne mutlaka uğrayın. Antik tiyatrosu, mezar anıtları ve kalıntılarıyla tarihin büyüsünü yaşayacaksınız.

Kekova:

Kaş'a yakın bir yerde bulunan Kekova, tarihi kalıntıları ve muhteşem doğasıyla sizi büyüleyecek bir yer. Tekne turlarıyla bu eşsiz koyları keşfedebilir, batık şehri görebilir ve denizin keyfini sürebilirsiniz.

Kaputaş Plajı:

Muhteşem bir plaj arıyorsanız Kaputaş Plajı tam size göre. Turkuaz renkteki denizi, beyaz kumları ve çevresini saran doğal kayalarıyla sizi büyüleyecek. Burada güneşin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. 

Saklıkent Kanyonu:

Kaş'a yakın bir başka doğal güzellik Saklıkent Kanyonu'dur. Kanyonda yürüyüş yapabilir, serin sularında yüzme keyfi yaşayabilir ve doğanın içinde huzur bulabilirsiniz.

 

Meis Adası:

Kaş'ın karşısında bulunan Meis Adası, sakin atmosferi ve renkli evleriyle sizi etkileyecek bir yer. Tekneyle adaya geçebilir, dar sokaklarında dolaşabilir ve güzel bir Akdeniz manzarası eşliğinde dinlenebilirsiniz.

Xanthos Antik Kenti:

Kaş'a yakın bir diğer antik kent Xanthos, tarihi ve kültürel bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak. Burada antik yapıları, heykelleri ve mozaiğiyle tarihle iç içe olacaksınız.

Güvercinlik Mağarası:

Kaş'ın denizine açılan bir mağara olan Güvercinlik Mağarası, sürprizlerle dolu bir keşif noktasıdır. Tekneyle mağaraya girebilir ve içerideki muhteşem ışık oyunlarını izleyebilirsiniz. 

Çukurbağ Yarımadası:

Kaş'ın batısında yer alan Çukurbağ Yarımadası, doğal güzelliği ve harika manzaralarıyla sakin bir kaçış noktasıdır. Yürüyüş yapabilir, kıyı şeridinde serinleyebilir ve unutulmaz manzaraların tadını çıkarabilirsiniz.

Kaş gezinizi tamamlarken aklınızda bulundurmanız gereken diğer bir şey ise Ege mutfağının lezzetleridir. Kaş'ta deniz ürünleri, zeytinyağlılar ve yöresel tatlar sizi bekliyor olacak. Balık restoranlarında taze deniz ürünlerinin tadına bakabilir, zeytinyağlı enginar ve kabak çiçeği gibi yöresel lezzetleri deneyebilirsiniz.

 

Gezginler, Kaş'ı keşfederken bu güzel yerlerde unutulmaz anılar biriktireceksiniz. Tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve lezzetleriyle Kaş, sizin için unutulmaz bir gezi olacak. Yolunuz Kaş'a düşerse, bu gezilecek yerleri kaçırmamanızı öneririm. Şimdiden harika bir seyahat dilerim! 

scrollIcon
Soru SorwhatsappCanlı Destek
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gecelik Fiyat0 Gece
  • Temizlik Ücreti000₺
  • Toplam Tutar000₺
  • ÖDEME PLANI
  • Ön Ödeme (%)0₺
  • Girişte Nakit Ödenecek0₺