canlı destek
Bize Ulaşın+90 252 502 4 502
çalışma saatleri
Çalışma saatleri08:30 - 21:00
Villa Kiralama | garantivillam.com | Güvenilir Yazlık Villa Tatili

Fethiye’de Keşfedilmemiş Yerler

Blog Sayfasına Dön
13.03.2024 09:45:00
Fethiye’de Keşfedilmemiş Yerler Rehberi

Fethiye’de yapılabilecek sayısız aktivite ve her tarza hitap eden bir etkinlik türü bulunmaktadır. Her zamanki önerilerin dışına çıkarak bu içeriğimizdeFethiye’de keşfedilmemiş yerlerarasından kendinize bir tatil listesi hazırlayabileceğinizi düşündük. Fethiye tatilinizi alışılmışın dışına çıkarmak için okumaya devam edin! 

Gizlikent Şelalesi 

Saklıkent herkesin Fethiye denilince ilk aklına gelen yerlerden biri olsa da Gizlikent Şelalesi de en az Saklıkent kadar güzel bir yer. Saklıkent’e oldukça yakın mesafede yer alan bu şelaleyi görmek için yol üzerinde rotanızı ve vaktinizi biraz daha uzun tutup bu gizli cennete ulaşmalısınız. 

200 basamaklı engebeli ve zorlu bir yolu tırmanmanız gereken şelale yolunca ormanın içerisinde harika bir manzara eşliğinde ilerlerken unutulmaz bir doğa macerasına şahit olacaksınız. 

Girdev Gölü ve Girdev Yaylası

Fethiye’de gezilecek yerlerlistelerinde internette çok da karşınıza çıkmayan Girdev Gölü ve Yaylası bizce çok ünlü olmasa da mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Mavi göl ve yeşil yaylanın bir arada harika bir görünüm oluşturduğu bu yer Fethiye’den 74 km kadar uzaklıkta. 1800 metre rakımı olan yaylanın havası oldukça temiz ve kamp yapmak için mükemmel bir ortamı var. 

Gemiler Adası 

Gemiler Adası,Fethiye’de nereler gezilirdiye merak edenler için çok fazla kişi tarafından bilinmeyen muhteşem yerler arasında. Gemiler Koyu ve Gemiler Vadisi karşısında bulunan Gemiler Adası’na varmak için tekne turlarına katılmanız gerekiyor.

Karadan bir araçla ulaşılamayan bu ada doğal bir sit alanı olduğu için sadece teknelerle gitmek mümkün. Turkuazın farklı tonlarını göreceğiniz muhteşem su ile bütünleşmiş yemyeşil adayı gördüğünüzde adeta sosyal medyadan fırlamış bir ortam sizi karşılayacak. 

Şehit Fethi Bey Parkı

Daha çok yerel halk tarafından ziyaret edilen ve ünü ülke çapına ulaşmamış ama herkesçe bilinmeyi hak edecek kadar güzel bir alan olan Şehit Fethi Bey Parkı’na Fethiye tatilinizde mutlaka bir şans vermelisiniz. 

Burada gün batımını izleyerek piknik yapabilir, çocuk oyun alanlarında çocuklarınızın tatilden daha fazla keyif almasını sağlayabilir ve havuz kenarında birbirinden muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz. 

Fethiye’de Konaklama Seçenekleri 

Fethiye’de keşfedilmemiş yerler konusundan söz ederken aklınıza takılabilecek konulardan birinin de tatilde konaklamak için ne gibi seçenekleriniz olduğunu biliyoruz. Fethiye’nin tadını doyasıya çıkarmak, ailenizle daha mahrem bir ortamda, sessiz ve huzurlu bir tatil süreci geçirmek için size önerimizvilla kiralamaolacaktır. 

Kamp yapmanın da oldukça ünlü olduğuFethiye’de kampyaparken bu bölgelerin çok sayıda kişi tarafından ziyaret edileceğini ve sessiz, sakinlik bulamayabileceğinizi unutmamalısınız. Ayrıca havuzlu, klimalı, televizyonlu, Wi-Fi’lı, otoparkı olan, kendinize ait şezlonglarınızın olduğu bir villada tatil yapmak süreci olması gerekenin iki katı daha mükemmel hale getirecektir. Temizlik ve hijyen açısından bakıldığında da yine villa en iyi konaklama tercihi olacaktır. 

Sık Sorulan Sorular 

Muğla Fethiye’nin neyi meşhur?

Keşkek, sılcan kavurması, çok sayıda kamp alanı, doğal piknik yerleri, yamaç paraşütü gibi ekstrem sporlar ve su sporları, mavi turlar, safari turları, çok sayıda plaj gibi Muğla Fethiye’nin pek çok deneyimlenmesi gereken ünlü yönleri vardır. 

Fethiye günübirlik ne yapılır?

Kamp, piknik, plaj keyfi, tüplü dalış, yamaç paraşütü gibi Fethiye’de günübirlik yapılabilecek çok sayıda aktivite bulunmaktadır. 

Fethiye merkezde nerelere gidilir?

Merkeze yakın Çalış Plajı, Eski Şehir bölgesi, Yat Limanı, Balık Pazarı, Amintas Kaya Mezarları ve Telmessos Antik Kenti gibi yerleri Fethiye merkezde kalırken gezebilirsiniz.

Fethiye’de hayat pahalı mı?

Diğer pek çok turizm kenti ile kıyaslandığında Fethiye’deki yaşam standartlarının ne çok pahalı ne de çok uygun fiyatlı olmadığını belirtebiliriz.

 
scrollIcon
Soru SorwhatsappCanlı Destek
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gecelik Fiyat0 Gece
  • Temizlik Ücreti000₺
  • Toplam Tutar000₺
  • ÖDEME PLANI
  • Ön Ödeme (%)0₺
  • Girişte Nakit Ödenecek0₺