canlı destek
Bize Ulaşın+90 252 502 4 502
çalışma saatleri
Çalışma saatleri08:30 - 01:00
Villa Kiralama | garantivillam.com | Güvenilir Yazlık Villa Tatili

Fethiye’de Akşamları Gezilecek Yerler

Blog Sayfasına Dön
5.06.2024 09:45:00
Fethiye’de Akşamları Gezilecek Yerler

Bazı bireyler tatile çıktıklarında gündüz gezip akşam dinlenmeyi tercih ederken bazı bireyler sabah erkenden kalkıp gece uyuyana kadar çılgınlar gibi gezmeyi, birçok aktiviteyi kısa zamana sığdırmayı ve dolu dolu yaşamayı sever. İşte, tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler içinFethiye’de akşamlarıgezilecek yerlerve yapılacak aktiviteler! 

Fethiye’de Akşamları Yapılacaklar 

Fethiye’de akşamları yapılacaklarlistesini kentin gelişmiş gece hayatı sayesinde oldukça uzun tutabiliriz. 

Hisarönü Barlar Sokağı

Fethiye’de akşamları canlanan ve harika bir akşam geçirmenizi sağlayacak olan Hisarönü Barlar Sokağı birbirinden harika eğlence mekanları ile zengin ve herkese hitap eden bir yer olarak ön plana çıkıyor. Burada gidebileceğiniz en popüler mekanlar arasında; Zombie Club, Grand Boozey Club, Green House ve Revolution Club yer alıyor. 

Paspatur Barlar Sokağı

Fethiye’nin başka bir barlar sokağı da Paspatur Sokak, burada da yineFethiye’de akşamları gezilecekyerlerarayanlar için harika seçenekler mevcut. Hisarönü’ne göre daha uygun fiyatlı seçenekler sunan mekanların birçoğunda giriş ücreti de bulunmuyor. Burası için yapabileceğimiz mekan önerilerine örnek olarak; Kum Saati Bar, Deep Blue Bar, Elma Music and Dance ve Car Cemetery’i gösterebiliriz. 

Flow Art Lounge Bar

Fethiye’de akşamları yapılacaklar diğer mekanlardan farklı olarak Flow Art Lounge Bar’ı mutlaka size anlatmalıyız. Sanatsal ve farklı bir tasarımın hakim olduğu bu mekanda geceleri salsa ve canlı müzik sunuluyor. Birbirinden farklı kokteyllerin tadına bakabileceğiniz Happy Hour saatinde mutlaka burada olmalısınız. Diğer barlardan biraz daha az kalabalık ve sessiz bir mekanda zaman geçirmek istiyorsanız tercihinizi bu mekandan yana yapmanızı öneririz. 

Fethiye’de Akşamları Ne Yenir?

Fethiye’de akşam yemeği için kentin en meşhur restoranlarında vakit geçirmeyi ve yöresel tatları denemeyi düşünebilirsiniz. Restoran önerilerimizden bazıları;

  • Rokka Restoran

  • Mori Restoran

  • Denizaltı Restoran ve Bar

  • Çalış Grill House

  • Oben Restoran

  • The Local Pub and Grub

  • Arty's Fish And Chips şeklinde.

Yöresel tatları denemek istiyorsanız bu restoranlardan bazılarında servis edilen; lokma tatlısı, sarı ot kavurma, ölemeç çorbası, bulgurlu patlıcan, et kapama, leğen böreği ve Babadağ keşkeği gibi lezzetleri deneyebilirsiniz. 

Sık Sorulan Sorular 

Paspatur çarşısı saat kaçta kapanıyor?

Paspatur çarşısındaki mekanlar haftanın her günü 24 saat boyunca açıktır.

Paspatur çarşısında ne yapılır?

Burada kuyumcular, restoranlar, kafeler, kilim ve halı dükkanları, hediyelik eşya dükkanları gibi çok sayıda alışveriş mekanı bulunmaktadır. 

Fethiye’de nerelere gidilmeli?

Fethiye’de akşamları gezilecek yerleriçin nerelere gitmeniz gerektiğini merak ediyorsanız barlar sokağı, 24 saat açık alışveriş yerleri, sinema salonları, kent merkezi yürüyüş alanları gibi çok sayıda yeri tercih edebilirsiniz. 

Fethiye’nin özellikleri nelerdir?

Kuzeybatısında Dalaman, kuzeyde Burdur ve Denizli, güneydoğu ve doğu tarafında Antalya ile komşu olan Muğla şehrine bağlı olan Fethiye, Akdeniz Bölgesi’nin batısında yer almaktadır. Antik çağlarda Işık Yurdunun İnsanları anlamına gelen ‘Telmessos’ adıyla anılan bu kentte kamp, ekstrem sporlar, su sporları, yürüyüş, bisiklet turları, tekne gezintileri, ada gezileri, piknik alanları, tarihi kalıntılar, müzeler gibi çok sayıda turizm açısından değerli etkinlik yapılabilecek yerler vardır. 

Muğla’nın en güzel yeri neresidir?

Muğla turizm açısından en değerli illerimizden biri olup Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi birbirinden harika ilçeleri ile ünlüdür. Bu ilçelerin her biri için tüm Türk insanlarının bol miktarda vakit ayırması ve gezmesi önerilir. Böylece eğlence ve yeniliklerle dolu bir tatil süreci geçireceğinizden emin olabilirsiniz. 

Fethiye’de nerede kalınır?

Villa kiralama, bungalovlar, kamp çadırı kiralama veya şahsi çadırda konaklama, butik oteller, tatil köyleri gibi pek çok sayıda Fethiye konaklama seçenekleri mevcuttur.

scrollIcon
Soru SorwhatsappCanlı Destek
XREZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Gecelik Fiyat0 Gece
  • Temizlik Ücreti000₺
  • Toplam Tutar000₺
  • ÖDEME PLANI
  • Ön Ödeme (%)0₺
  • Girişte Nakit Ödenecek0₺